Om oss

Gavle Design är ett litet familjeföretag som håller till i Gävle och har funnits sen hösten 2017. Dock kom inte webshopen igång och var live förrän i februari 2018. Annki heter jag som är grundare och som står som ägare för Gavle Design, och det är Elin min dotter som har ritat alla motiv till våra egendesignade produkter. Våra produkter är för tillfället brickor, posters, kökshanddukar, disktrasor och vykort.

Det som gör vår design så unik är vårt mandala mönster som går som en röd tråd genom alla produkter. Alla produkternas motiv är handritade av Elin, min dotter. Därefter har Gavle Design valt att utveckla och designa motiven till olika produkter.

Något som också är väldigt viktigt för oss är miljön och hållbarheten på våra produkter. Därför är vi väldigt noga med att alla våra produkter bl.a. är svensktillverkade. De är kvalitetsprodukter tillverkade för hand och som är gjorda av naturliga och hållbara material. Allt från miljövänlig och vattenbaserad färger på kökshanddukarna till att björkfanéren i brickorna är FSC-märkt. 

Allt startade egentligen med att Elin länge har velat göra någonting med sina ritade motiv, men på grund av hennes reumatiska sjukdom så har det inte varit möjligt. Därför har jag valt att försöka förverkliga hennes dröm på detta sätt. 

Motiven som min dotter Elin gör kan ni även se och följa på hennes ritsida på Instagram: @elinh.arts samt hennes tuffa resa på elinhellgren.se.

Annki o Elin

Annki sitter till vänster och Elin till höger.

Varukorg